Forum POMOC Strona Główna POMOC
wsparcie techniczne dla phorum.pl
 
 POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak dodać baner?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mielony



Dołączył: 24 Mar 2009
Posty: 3
Skąd: Siedlce

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 08:43    Temat postu: Jak dodać baner? Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem jak mogę wstawić w stopkę forum
np ten kod : <a href="http://foramax.toplista.pl/?we=mielony">;
<span style="width:120px;height:40px;overflow:hidden;background:#EEEE00;border:2px;border-color:#FFFF22;border-style:outset;padding:5px;font:bold 11px
verdana;color:black;text-decoration:none;text-align:center;cursor:pointer">TopMax</span></a>

Proszę o szczegółową odpowiedz ;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Wto Mar 24, 2009 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W stopkę strony powyższego kodu wstawić się nie da, ale można umieścić go w opisie kategorii jednego z forów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mielony



Dołączył: 24 Mar 2009
Posty: 3
Skąd: Siedlce

PostWysłany: Sro Mar 25, 2009 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mołbyś mi pomóc jak ten kod wstawić tylko bardzo bym prosił szczegóły bo jestem poprostu amatorem xD
czyli jak co i gdzie Smile jak wstawiałem ten kod w opis to pojawiało sie tak jak wpisałem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 17:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sugeruję wybrać któryś z działów forum i przy pomocy Panelu Administracyjnego przeedytować jego opis.
Należy tam wkleić cały kod HTML i zatwierdzić zmiany.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iyumi



Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 1

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam banner lecz on nie jest dostosowany do forum...
ani forum do niego.
Co zrobic?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Nie Wrz 13, 2009 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób baner nie jest dostosowany do forum?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Bobaskowo



Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 7

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam pytanie odnośnie tego jak cokowiel można wstawić w stopkę forum tzn. gdzie w panelu administracyjnym znajduje się pole stopki?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 08:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stopka forum jest miejscem zarezerwowanym dla redakcji serwisu i nie ma możliwości jej edycji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Bobaskowo



Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 7

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 09:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy nie można zrobić tego za Państwa pośrednictwem? Chcę tam wstawić animację, która aktualnie znajduje się w pierwszym dziale - tylko muszę ją jeszcze zmienić i zmniejszyć. Możemy się jakoś dogadać? Myślę, że animacja najładniej by wyglądała właśnie w tym miejscu czyli np. pomiędzy ramką STRONA GŁÓWNA FORUM a DZIAŁAMI. Adres mojego forum: www.bobaskowo.phorum.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości, chociażby dlatego, że stopka jest wspólna dla wszystkich forów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POMOC  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group