Forum POMOC Strona Główna POMOC
wsparcie techniczne dla phorum.pl
 
 POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak dodać shoutbox?
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
I-Carus



Dołączył: 29 Cze 2008
Posty: 3
Skąd: te pytania?

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stworzyłem shoutbox na stronie free4u.pl!
Zrobiłem wszystko zgodnie z waszymi wskazówkami! I nie działa! Uzywam phpBB3 i bardzo proszę o pomoc.Czy tam w ogóle działa ten shoutbox? Wie ktoś?
_________________
http://ogolnotematycznie.phorum.pl/
Forum wielotematyczne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Krzysiekifa
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 34
Skąd: Nie skąd tylko po co?

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działa bez zarzutu, musiałeś coś zrobić źle.
Spróbuj zrobić to jeszcze raz krok po kroku.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
I-Carus



Dołączył: 29 Cze 2008
Posty: 3
Skąd: te pytania?

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kod:
<!-- Begin ShoutMix - http://www.shoutmix.com -->
<iframe title="Razorxpl" src="http://www4.shoutmix.com/?Razorxpl" width="600" height="200" frameborder="0" scrolling="auto">
<a href="http://www4.shoutmix.com/?Razorxpl">View shoutbox</a>
</iframe>
<br /><a href="http://www.shoutmix.com" title="Get your own free shoutbox chat widget at ShoutMix!">ShoutMix chat widget</a><br />
<!-- End ShoutMix -->


Kod:
<!-- START free4u.pl -->
<script type="text/JavaScript" src="http://www.free4u.pl/wyswietl_shoutbox.php?id_shoutboxa=CBox"></script>
<!-- STOP free4u.pl -->


To są kody, które otrzymałem! Wklejam je w opisie działu! Oczywiście nie jednocześnie. Nie działa!
Wklejam w zakladce PISANIE, BBCode, kod HTML! Co musze umieścić w "sposobie użycia" by działało?
_________________
http://ogolnotematycznie.phorum.pl/
Forum wielotematyczne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Krzysiekifa
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 34
Skąd: Nie skąd tylko po co?

PostWysłany: Pon Maj 11, 2009 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tam gdzie masz zdefiniować BBCode wpisz > [cbox][/cbox]< tam gdzie masz HTML wstaw kod jaki otrzymasz.

Potem zakładasz dział i w tytule dajesz kropkę a w opisie wpisujesz >[cbox][/cbox]< potem nadaj uprawnienia do działu żebyś widział tego cboxa.
Na stronie wcześniej jest to bardzo obrazowo i dokładnie opisane, przeczytaj jeszcze raz i krok po kroku zrób tak jak tam pisze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wojtek3



Dołączył: 20 Mar 2013
Posty: 2

PostWysłany: Nie Kwi 07, 2013 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie także nie działa, robię wszystko dokładnie tak jak kolega nademną pisze i na końcu pojawia się tylko tekst Sad
_________________
http://sxperia.zz.mu/ zapraszam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hermi



Dołączył: 20 Lut 2013
Posty: 5

PostWysłany: Nie Kwi 07, 2013 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi pomógł ten temat:
http://support.fsl.pl/wstawianie-shout-box-a-t77.html
Na phorum.pl też działa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
EzoGadu



Dołączył: 07 Lis 2014
Posty: 4

PostWysłany: Czw Lis 20, 2014 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mamy już niedaleko do roku 2015, może już najwyższy czas wgrać sb na stałe przez administrację?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2094

PostWysłany: Pią Lis 21, 2014 10:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przykro mi, ale aktualnie nie planujemy wdrożenia tego rozszerzenia na poziomie naszego systemu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POMOC  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group