Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
esmeralda@ pierwszy stopień wtajemniczenia

|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 13:45 Temat postu: |
|
|
Moje sb brzydko wygląda. Nie chodzi mi o skórkę, ale o umieszczenie sb. Czy nie można go już umieścić na samym dole, a nie w opisie działu? Czy już jest ta możliwość? A jeżeli nie to, co zrobić, aby ładnie wyglądał, ale żeby nie był na górze. Gdy jest na górze nie widzę paska z profilem, a poza tym mam już tam logo.
Ostatnio zmieniony przez esmeralda@ dnia Wto Maj 26, 2009 16:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
NeK pierwszy stopień wtajemniczenia

|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 14:52 Temat postu: |
|
|
Można je dodać na dole ponieważ ja tak mam (www.pcsforum.phorum.pl) zobacz może ci sie przyda a jak chcesz wiedzieć dokładnie to musisz załorzyć nowy temat główny i tam w opisie wkleić kod na Shout Box Pamiętaj ze ten temat główny musi być na dole oczywiście  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
esmeralda@ pierwszy stopień wtajemniczenia

|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 16:53 Temat postu: |
|
|
Nie, chodzi mi o taki jak na www.tombraiderforum.tcz.pl. SB już mam. Niestety to nie taki sam jaki ty masz. Czy w twoim da się zrobić sb tak jak na tamtej stronie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
NeK pierwszy stopień wtajemniczenia

|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 16:02 Temat postu: |
|
|
Niestety nie ponieważ to inne forum (patrz: .tcz.pl) na tym forum nie ma możliwośći włączenia tego SB ponieważ niegdzie w opcjach forum nie znalazłem.
Pozdrawiam _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nyiel
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 21:55 Temat postu: |
|
|
Mam mały problem. Po umieszczeniu w temacie forum linka ze strony www.freeshoutbox.net wszystko zwariowało. Nie mogę usunąć tego tematu, prawie całe forum (kategorie, tematy) zniknęło zarówno na głównej stronie forum, jak i w panelu administracyjnym. Jak mam usunąć to dziadostwo? Funkcja administracja->fora->czyszczenie nie działa na ten temat.
Adres mojego forum to: http://benequiescas.phorum.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Administrator Redakcja phorum.pl

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|