Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Administrator Redakcja phorum.pl
|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 10:09 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazaliśmy problem do działu technicznego. |
|
Powrót do góry |
|
|
xeos
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 00:46 Temat postu: |
|
|
Ile jeszcze potrwa ulepszanie tego Waszego nowego systemu antyspamowego? Od mojego ostatniego posta gdzie zgłaszałem problemy z ładowaniem forum nie zmieniło się nic. Forum ładuje się tak długo, że czasem aż nie chce się czekać nie mówiąc już o skakaniu po tematach. Jeśli potrzebujecie więcej danych o moim połączeniu proszę powiedzieć co dokładnie jest wymagane. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach problem zostanie rozwiązany. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 09:22 Temat postu: |
|
|
Prace nad ochroną forów przed spamem są już na ukończeniu. Następnym krokiem będzie rozbudowa wydajności całego systemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
maclisc pierwszy stopień wtajemniczenia
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 19:42 Temat postu: Re: Problem z forum (could not connect to the database) |
|
|
Wojtek3333 napisał: | phpBB : Critical Error : Could not connect to the database
Bardzo proszę o pomoc | Matko, dziś od rana! |
|
Powrót do góry |
|
|
prestissimoLIVE
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 02:22 Temat postu: Re: Problem z forum (could not connect to the database) |
|
|
maclisc napisał: | Wojtek3333 napisał: | phpBB : Critical Error : Could not connect to the database
Bardzo proszę o pomoc | Matko, dziś od rana! |
Mam to samo od wczoraj. Prowadzę forum i myślałem, że zostało usunięte przez jakiegoś włamywacza? Na drugim komputerze po wielu godzinach prób na pierwszym o dziwo forum sie otworzyło, ale i na tym drugim w końcu przestało! Pomyślałem, że mam wirusa, albo adres dodał sie do blokowanych witryn? Przekopałem wszelkie ustawienia i nic takiego sie nie stało. Postanowiłem odpalić forum na trzecim komputerze i o dziwo sie odpaliło! Kilka godzin i to samo sie stało co na dwóch innych komputerach. Nieco sie wystraszyłem czy nie mam wirusa co ułatwił włam na moje forum, więc zainstalowałem avasta i przeskanowałem wszystkie trzy komputery. Nic nie pomogło co jedynie łatwiej otwierała sie strona phorum.pl i dla tego sie tu zarejestrowałem. Nico kamień z serca mi spadł gdy doczytałem, że to zmiany serwerów... mam nadzieję, że tak to jest. Prowadze drugie forum w innej wersji i tam do niedawna miałem dziesiątki spamu i rejestracji niechcianych i nawet nie pomagały utrudnienia w ustawieniach dla rejestrujących. Od jakiegoś czasu sie to skończyło. |
|
Powrót do góry |
|
|
małpeczka
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 07:20 Temat postu: |
|
|
nie wiem o co chodzi ale od wczoraj nie można dostac się na forum a dzisiaj dopiero udało mi się dostać na stronę pomocy. może ktoś mógłby nam powiedzieć co się dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
maclisc pierwszy stopień wtajemniczenia
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 07:30 Temat postu: |
|
|
jarmuska napisał: | Żarty chyba sobie stroicie. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Tak poprawialiście, że forum zeszło na psy. Nic się nie otwiera,za wyjątkiem strony phorum.pl | Trafnie ujęte!
Dziś, raz jest, można wejść na Fora phorum.pl, za chwilkę: "phpBB : Critical Error
Could not connect to the database", często, od czasu gdy powstawiano nowe reklamy, żal! |
|
Powrót do góry |
|
|
kra52 drugi stopień wtajemniczenia
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 08:58 Temat postu: |
|
|
Moje forum padło, zero frekwencji. Tyle pracy na marne. _________________ Pozdrawiam
Działkowiec w Polsce
http://wrzos.phorum.pl/index.php |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 09:22 Temat postu: |
|
|
To chwilwy problem nad rozwiązaniem którego aktualnie pracujemy. Najdalej w poniedziałek zostanie on usunięty. Przepraszamy za niedogodności. |
|
Powrót do góry |
|
|
formac
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 12:08 Temat postu: |
|
|
Myślę, że te częste problemy to kpina z nas wszystkich. Poza tym lepiej od razu powiadomcie , że nie radzicie sobie z tymi problemami, lub nikt z Was nie chce się tym zająć ( bo przecież niedziela) Niedawno czytałem , że sa nowe serwery i fora będą pracować nieprzerwanie. Więc w czym jest problem? Zbyt często zdarzają się takie irytujące problemy. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
prestissimoLIVE
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 17:48 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że w razie takich zmian warto by na stronie z wyskakującym błędem napisać wyraźnie co jest przyczyna braku dostępu do for. Ja myślałem, że mam wirusa, ze włamano mi się na forum lub, że adres forum dodał się przypadkiem do listy blokowanych stron czy reklam. Przez to zmarnowałem kupę czasu by to poustalać i skanować komputery w domy w przekonaniu, że coś jest u mknie nie tak. Co prawda przy okazji wyczyściłem je z wirusów, ale co się nazastanawiałem wiele godzin to moja strata. |
|
Powrót do góry |
|
|
KC
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 20:47 Temat postu: |
|
|
brak słów na to co sie w tej chwili tu dzieje... ciagle czytam ze to chwilowe ze jeszcze kilka dni i tak juz 2 miesiąc... forum mam u Was juz 5 rok ale to co w tej chwili robicie to KPINA! _________________ administrator http://ka-ce.phorum.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
kra52 drugi stopień wtajemniczenia
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 09:37 Temat postu: |
|
|
Moje forum jest opuszczone przez użytkowników. Może dla poprawy popularności dacie nam atrakcyjniejszy styl albo emotki. Dajcie jakiegoś wabika,żeby odrobić straty. _________________ Pozdrawiam
Działkowiec w Polsce
http://wrzos.phorum.pl/index.php |
|
Powrót do góry |
|
|
bogdan667 pierwszy stopień wtajemniczenia
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:10 Temat postu: |
|
|
Wędkarska kraina nie działa. Na prawdę to już jest przegięcie pały. Dziesiątki telefonów otrzymałem od użytkowników maja już dość. Co ja mam zrobić znowu praca idzie w błoto. _________________ bogdan39.phorum.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:37 Temat postu: |
|
|
Aktualnie problemy nie powinny już występować. W przypadku jakichkolwiek utrudnień prosimy o infiormację. |
|
Powrót do góry |
|
|
|