Forum POMOC Strona Główna POMOC
wsparcie techniczne dla phorum.pl
 
 POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dodatkowe pole

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
liukang



Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 2

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 23:43    Temat postu: Dodatkowe pole Odpowiedz z cytatem

Czy da sie zrobic tak zeby dodane pole w profilu np numer gg bylo pokazywane w kazdym poscie tak jak ponizsze informacje?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Krzysiekifa
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 34
Skąd: Nie skąd tylko po co?

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Owszem da się tak zrobić. Dodaj pole wpisz numer i gotowe.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
liukang



Dołączył: 24 Lut 2009
Posty: 2

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 09:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o to zeby nowe pole np nr gg bylo widoczne po lewej stronie pod nazwa uzytkownika tak samo jak pola

Dołączył:
Posty:
Skąd:
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Krzysiekifa
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 34
Skąd: Nie skąd tylko po co?

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 09:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można dodać do profilu pola zdefiniowane przez administratora forum, ale nie można zmienić kolejności tych pól.
Czytaj też tutaj: http://pomoc.phorum.pl/viewtopic.php?t=1879
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Własne pola są zawsze dodawane na końcu listy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NeK
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 14
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 07:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie te pola można dodać?
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polami profilu zarządza się przy pomocy panelu administracyjnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NeK
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 14
Skąd: bydgoszcz

PostWysłany: Wto Maj 26, 2009 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak wiem ale w którym miejscu?
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panel administracyjny > Użytkownicy i grupy > Użytkownicy > Dodatkowe pola profilu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
didier



Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 5

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 01:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyświetl pole profilu: Pole profilu będzie wyświetlane we wszystkich miejscach ustawionych w ustawieniach obciążenia.
Ustawienie na „nie” ukryje to pole na stronach wątków, profili i listy użytkowników.
Wcisnąłem "tak" i dalej cisza.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 09:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sugeruję o wyczyszczenie pamięci cache forum. Opcja jest dostęna na stronie głównej panelu administracyjnego.
Jeżeli ta procedura nie rozwiąże problemu proszę o informacje na temat używanego szablonu graficznego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
didier



Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 5

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chodzi o styl, czy jakieś inne info w sprawie szablonu graficznego. Bo jeśli styl to używany jest subsilver2
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2093

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W stylu subsilver2 dodatkowe pola powinny być wyświetlane poprawnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Baza wiedzy o phpBB3 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POMOC  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group