Forum POMOC Strona Główna POMOC
wsparcie techniczne dla phorum.pl
 
 POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jednej osobie strona się nie wyświetla (problem z dostępem)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Problemy z phpBB2
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bogdan667
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 34

PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wpisuje wędkarska kraina i wchodzi mi główna phorum.pl. co znowu?
_________________
bogdan39.phorum.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proszę o podanie pełnego adresu forum oraz adresu IP użytkownika.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bogdan667
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 34

PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

adres bogdan39.phorum.pl, ip 195.116.152.46
_________________
bogdan39.phorum.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Pon Mar 21, 2011 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktuanie nie widzimy żadnych problemów w funkcjonowaniu wskazanego forum, ale oczywiście będziemy monitorować sytuację.
Jaka firma jest dostawcą używanego łącza internetowego?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DamianS



Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 5

PostWysłany: Wto Mar 22, 2011 08:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie nie wyświetla się zawartość forum... tzn. widzę główną stronę ale jeśli kliknę w jakiekolwiek z tematów nic nie widzę...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Wto Mar 22, 2011 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy pojawia się jakiś komunikat o błędzie? Jaki jest adres forum?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DamianS



Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 5

PostWysłany: Wto Mar 22, 2011 20:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio pozwoliłem sobie pogrzebać troszkę aby coś z problemem zrobić... Niestety nie pomogło, problem występuje na każdej przeglądarce /IE/Mozilla/Opera, a po próbie zalogowania się na swoje konto widzę tylko biały ekran na przeglądarce. Brak jakichkolwiek komunikatów :/ Czyściłem archiwum przeglądarek, ciasteczka nic nie pomogło. Adres to http://nasza-eklasa.phorum.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wykonane przez nas testy wskazują, że forum działa poprawnie. Czy u innych użytkowników również występuje ten problem?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DamianS



Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 5

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na tą chwilę mogę powiedzieć iż problem występuje tylko u mnie, i tylko na tym forum.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Czw Mar 24, 2011 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sugeruję sprawdzenie, czy problem będzie się utrzymywać przy dostępie do forum z innego komputera.
Wykonane przez nas testy nie wykazały jakichkolwiek problemów po stronie forum dyskusyjnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bogdan667
pierwszy stopień wtajemniczenia
pierwszy stopień wtajemniczenia


Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 34

PostWysłany: Czw Mar 24, 2011 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam prosbe do administracji proszę sprawdzić dlaczego userom z angli zmula moje forum.
Kiedys tak nie było. Tzn przed ostatnimi problemami.
_________________
bogdan39.phorum.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Pią Mar 25, 2011 09:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyczyną problemów może być wydajność łączy międzynarodowych.
Aktualnie w żaden sposób nie faworyzujemy użytkowników z Polski.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sylwik2



Dołączył: 11 Sty 2011
Posty: 7

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No u nas jednej osobie z Angli tez tak zamula forum,ze od kilku dni nie może na nie wejść...
Prosze o sprawdzenie IP 94.172.135.197
http://mamuskowo.phorum.pl/index.php
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Redakcja phorum.pl
Redakcja phorum.pl


Dołączył: 31 Gru 2005
Posty: 2092

PostWysłany: Pon Mar 28, 2011 09:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgłoszenie zostało już przekazane do działu technicznego!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
foremka



Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 6
Skąd: z innego forum

PostWysłany: Sob Kwi 02, 2011 18:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

    Błąd Ogólny

    Could not obtain post/user information.

    DEBUG MODE

    SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/MYrdU0s3' (Errcode: 13)

    SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_gg, u.user_tlen, u.user_yim, u.user_skype, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 1 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 107280, 20

    Line : 414
    File : viewtopic.php


do kiedy tak? Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum POMOC Strona Główna -> Problemy z phpBB2 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

POMOC  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group