Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Krak1
Do³±czy³: 16 Gru 2011 Posty: 5
|
Wys³any: Sob Gru 17, 2011 19:06 Temat postu: Problem z zalogowaniem administratora |
|
|
Mam problem z zalogowaniem siê na forum autonomiamazur.phorum.pl. Wpisujê login i has³o, wciskam zaloguj i strona logowania powraca, a has³o jest wpisywane poprawnie. Wys³alem po nowe haslo i ponownie po wpisaniu nic ta sama sytuacja logowanie powraca. Ponownie wyczy¶ci³em pamieæ i ciasteczka i nic. Jestem administratorem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Administrator Redakcja phorum.pl

Do³±czy³: 31 Gru 2005 Posty: 2093
|
Wys³any: Pon Gru 19, 2011 12:41 Temat postu: |
|
|
Od kiedy opisane problemy wystêpuj±? Czy pojawia siê jaki¶ komunikat o b³êdzie? Czy mogê prosiæ o przes³anie zrzutu ekranu oraz informacji o wersji u¿ywanej przegl±darki internetowej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krak1
|
Wys³any: Pon Gru 19, 2011 19:55 Temat postu: |
|
|
Problemy sa od 17/12/2011. Ci±gle pojawia siê: "Nie masz uprawnieñ administratora wiêc nie mo¿esz zalogowaæ siê do panelu administratora".
Sam zak³ada³em forum i podaje swoje has³o i has³o przes³ane automatycznie te¿ nie dzia³aj± U¿ywam Internet Explorer 8. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Wto Gru 20, 2011 10:09 Temat postu: |
|
|
Czy na forum jest jaki¶ inny administrator? Sugerujê równie¿ skorzystanie z opcji "nie pamiêtam has³a". System utworzy i prze¶le nowe has³o na wskazany e-mail. To mo¿e rozwi±zaæ problem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krak1
|
Wys³any: Wto Sty 17, 2012 12:27 Temat postu: |
|
|
Niestety ne mam jak sie zalogowac do panelu administratora, a na forum jest tylko jeden administrator, po ponownym przeslanu przez system hasla na wskazany e-mail nadal to samo. Wpisujê login i has³o, wciskam zaloguj i strona logowania powraca, a has³o jest wpisywane poprawnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Czw Sty 19, 2012 09:40 Temat postu: |
|
|
Czy w którymkolwiek momencie system wy¶wietla informacjê o nieprawid³owym ha¶le dostêpu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krak1
|
Wys³any: Sob Sty 28, 2012 14:03 Temat postu: |
|
|
System ponownie prosi o zalogowanie do panelu administratora. Nie mogê sam zmieniæ lub dopisaæ nowego tematu bo zawsze mam: "¯eby administrowaæ forum, musisz siê ponownie uwierzytelniæ.". Jak podajê poprawne has³o i login to mam: "¯eby administrowaæ forum, musisz siê ponownie uwierzytelniæ.". Mam pytanie czy jest szansa na skasowanie forum i za³o¿enie jeszcze raz z t± sam± nazw±? |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Pon Lut 06, 2012 10:10 Temat postu: |
|
|
Czy problem wystêpuje równie¿ na innych przegl±darkach internetowych (np. Google Chrome)? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krak1
|
Wys³any: Wto Lut 07, 2012 11:34 Temat postu: |
|
|
Na Google Chrome tak samo nic sie nie zmienilo - jestem zalogowany jako administrator, ale nie mam mozliwosci wejscia do panelu administratora
Zawsze powraca do strony logowania i prosi o ponowne wpisanie has³a (po wpisaniu has³a powiadamia o zalogowaniu). |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Sro Lut 08, 2012 10:28 Temat postu: |
|
|
Przyczyn± problemów by³a zmiana konfiguracji w zakresie uprawnieñ u¿ytkownika z uprawnieniami administratora.
W takim przypadku, zgodnie z wcze¶niejsz± pro¶b± usunêli¶my forum i prosimy o jego ponowne za³o¿enie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
Do³±czy³: 25 Cze 2012 Posty: 2
|
Wys³any: Sro Cze 27, 2012 10:29 Temat postu: |
|
|
Proszê o w³±czenie mi panelu administratora na moim forum. Zamiast niego po zmianie nazwy u¿ytkownika (mnie), w jego miejscu pojawi³ siê panel moderatora |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Czw Cze 28, 2012 08:39 Temat postu: |
|
|
Zmiana nazwy u¿ytkownika nie powoduje zmiany uprawnieñ. Jaki jest adres forum i ile osób posiada uprawnienia administratora? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mononoke
Do³±czy³: 25 Cze 2012 Posty: 2
|
Wys³any: Czw Cze 28, 2012 12:36 Temat postu: |
|
|
Tylko ja jedna. Adres technofarm.phorum.pl. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wys³any: Pon Lip 02, 2012 09:10 Temat postu: |
|
|
Poniewa¿ forum jest nowe i praktycznie puste prawdopodobnie najszybszym rozwi±zaniem bêdzie za³o¿enie nowego konta. Najprawdopodobniej podczas wprowadzania zmian w konfiguracji forum zmodyfikowane zosta³y te¿ uprawnienia konta administratora. Oczywi¶cie mo¿emy te¿ przekazaæ zg³oszenie do dzia³u technicznego w celu próby wyeliminowania problemu. W takim przypadku proszê o dodatkowe podanie nazwy u¿ytkownika, którego opisany problem dotyczy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
warladin trzeci stopieñ wtajemniczenia

Do³±czy³: 06 Lis 2021 Posty: 205622
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|